จุดประสงค์การสร้างแบรนด์

ทั้งหมดของแบรนด์ไม่ใช่โลโก้

จุดประสงค์การสร้างแบรนด์

การมองหาข้อดีจากความสามารถเฉพาะทางของเรา หรือเริ่มมองหาจากงานอดิเรกที่เราชอบทำและรักมันมากจนสามารถทำไปเรื่อยๆเป็นเวลานานๆได้ บางคนอาจจะเป็นดีไซน์เนอร์ ช่างภาพ นักท่องเที่ยว คนชอบทำขนม

หรืออาจจะมีความเฉพาะทางในสายอาชีพใดอาชีพหนึ่งเช่น นักบัญชี นักกฎหมาย วิศวกร ครู แล้วก็คิดดูว่าลักษณะพิเศษของเราเป็นแบบไหน เราอยากให้ตัวแบรนด์ของเรานั้นสะท้อนสิ่งเหล่านี้ออกมาอย่างไร จุดประสงค์การสร้างแบรนด์

ผลิตภัณฑ์และเซอร์วิสประเภทไหนที่เหมาะจะสร้างรายได้ผ่านตัวเว็บไซท์ได้ ซึ่งเรื่องนี้เป็นเรื่องใหญ่ใจความสำคัญเลยทีเดียวนอกจากการหาความสามารถเฉพาะทางของตัวเองแล้ว เราก็ต้องโยงไปถึงเรื่องแนวคิดหลัก วัตถุประสงค์

ภาพลักษณ์ที่เราจะสื่อสารออกไปให้คนข้างนอกเห็น ที่มันมีอะไรมากกว่าแค่ชื่อและโลโก้ เช่นว่าเราจะทำอะไร ขายใคร ขายยังงัย จากนั้นก็ต้องมีการสร้าง Style Guide, Mood Board เพื่อให้ทุกเรื่องราวเป็นไปในทิศทางเดียวกัน

โฮสติ้งที่ดีจะมีลักษณะดังนี้คือ มีความเสถียร ไม่ล่มบ่อยๆ มีการบริการลูกค้าตลอดเวลาเมื่อมีปัญหาเกิดขึ้นและพร้อมที่จะช่วยเหลือ อีกข้อที่อยากจะบอกคือโฮสติ้งที่ให้บริการอยู่นั้นมีทั้งของคนไทยและของต่างชาติ ที่อยากแนะนำคือให้ใช้บริการกับโฮสติ้งไทยดีกว่า เมื่อเกิดปัญหาขึ้นก็สามารถพูดคุยให้เข้าใจกันง่ายกว่ามาก

จุดประสงค์การสร้างแบรนด์

Branding objectives

Looking for advantages from our specialty Or start looking at hobbies that we like to do and love it so much that you can keep doing it for a long time. Some people might be designers, photographers, tourists, people like baking.

Or may be specialized in a particular profession, such as accountants, lawyers, engineers, teachers, and think about what our characteristics are. How would we like our brand to reflect these things?

What kind of products and services are suitable to make money through the website This matter is a big issue. In addition to finding my own special talents We must relate to the main concepts and objectives.

The image that we are communicating to outsiders. That has more than just the name and logo Such as what we will do, who to sell, how to sell, and then must create a Style Guide, Mood Board so that every story goes in the same direction.

Good hosting will look like this: stable, not crashing frequently, customer service is always there when problems occur and ready to help.

Another thing that I would like to say is that the hosting service offered is both Thai and foreign. I would like to recommend is to use the service with Thai hosting better. When problems arise, it is much easier to understand

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google

สามารถติดตามได้ ที่นี่

สื่อที่เกี่ยวข้อง